Om mig

Hej. Mitt namn är Joni Viitanen. Jag är certifierad hundtränare och ägare av Stulander.se. Jag har haft hundar största delen av mitt vuxna liv, och jag började träna dessa på riktigt för flera år sedan. Mina hundar är erkända som både jaktchampions och som väluppfostrade familjemedlemmar. Jag tog mitt certifikat som hundtränare hos den rikskände Jeppe Stridh och har tränat hundar och dess ägare semiprofessionellt sedan dess. Idén med min sida är att förmedla mitt intresse för hundträning och visa en del av de äventyr jag och mina hundar har.

Joni Viitanen med hundar

Stulander.se är byggd som två sidor i ett:

Hundträning: Alla älskar vi lydiga hundar, men tyvärr är det alldeles för få som har det. Jag tränar hundar till kunder och under vissa perioder håller jag kurser i vardagslydnad som är den grundkontakt alla hundägare borde ha för att fungera oavsett störning. Träning är krävande men roligt för dig och din hund; det ökar kontakten och din hunds uppförande.

Mitt mål är att se till att du får den hund du alltid önskat

Promotion: Här kan du även följa mig och mina jakthundar på olika äventyr i Europa. Det handlar mest om mina erfarenheter inom jakt och jaktprov men även annat intressant kan dyka upp.

Vänliga hälsningar:

Joni Viitanen