Dags för ny jaktkamrat?

juli 2nd, 2015

Åter igen har jag scoutat valpar i Slovakien efter riktig bra jaktlinjer så om du vill ha en jaktkamrat till hösten är det bra tid att höra av sig. Under mina mååånga 🙂 år härnere som student, jägare samt hundförare har jag haft förmånen att få jaga på väldigt många platser i landet. Sett otroligt många hundar av olika raser. Det har gett mig ett bra perspektiv om hur jag uppfattar vissa raser. Jag är på inget sätt rasfantast, vilket man kan se av blandningen av mina egna hundar. En duktigt jakthund är så oavsett vilken ras det är.

Raser jag är väl insatt i:

# Alpenländishe Dachsbracke

# Slovensky Kopov

# Tysk jaktterrier

# Bayersk viltspårhund

# Strävhårig vorsteh

# Kleiner munsterländer

Endast efter jaktmeriterade och avelsgodkända föräldrar. Samt i samråd med vissa avelsråd.

Referenser finns för varje ras.

Kontaktuppgifter hittar du här