Eftersökskurs

april 10th, 2013

Efter många förfrågningar om spår- eftersökskurs och har jag nu äntligen fått tag på en riktigt duktig kille. Jesper Einarsson, som i mina ögon, är verkligen ett proffs på eftersök. Vad sägs om ca 120 eftersök om året och 1000 skarpa lägen bakom sig. Han ingår i NVR (Nationella Viltolycksrådet) och är anställd på flera gods.

Eftersom han är så duktig gäller det att ta vara på ett större spectrum av hans kompetens, så vi har valt att det inte kommer att vara en ”ren” spårkurs utan en eftersökskurs så att ni är förberedda den dagen det går fel på jakten. Det innefattar allt som har med eftersök att göra som spårning, skottplatsundersökning, upplägg, skytte plus mycket mer. Även spårträning i vilthägn för den som kommit längre.

Planen kommer att vara att vi samlas 6 gånger varav en gång kommer vi skjuta. Kursen är förlagd med bas i Kristianstad och träning i Svedalaområdet. Denna kurs är i första hand till för er som gått hos mig eller hos mina kollegor.

Kursstart är kommer att vara söndagen den 21 april klockan 17:00.

Mer information om Jesper och kursupplägget kommer lite senare till de som anmält sig.
Anmäler dig gör du här.